Estètica Anna Torrent

Tinc una passió que es diu ESTÈTICA, per a mi és una immensa sort llevar-me cada matí i saber que la meva passió, el meu hobby, el meu saber… m’espera al centre d’estètica, on hi estaràs tu!!!

Fa 30 anys que em dedico a aquesta preciosa professió, on cada dia estic pendent de les últimes novetats, tendències… intento estar al dia per poder-te oferir el millor servei i saber que estaràs content/a i voldràs tornar…

Tenim assessorament de dietista, Radiofreqüència Onix de Novasonix, làser led... on jo sempre estic al costat per vetllar pel teu benestar i saber de primera mà quin és tractament que t’aconsellen, ja que hi ha especialitats que s’han de deixar en mans de professionals del sector, juntes fem un equip!

M’agrada treballar al poble, el meu poble on el tracte és molt proper… ens coneixem, conec els teus gustos o les teves preferències, puc aconsellar-te i sempre trobem la millor manera perquè et sentis genial.

Tinc el regal perfecte quan s’acosta alguna celebració o algun dia especial. Cremes, tractaments, solàrium, lots, maquillatges, olis essencials… Segur que alguna cosa trobaràs i segur que l’encertes, els teus estaran encantats!! Repetiràs!

Estic molt contenta del meu petit Centre que l’hem fet entre tots i totes, sense vosaltres la meva passió no tindria sentit.

Amb estima ANNA TORRENT.

30

+

ANYS D'EXPERIÈNCIA